6900 Makó, Báló Liget

Az Autós Panzió “őse” az 1992 óta családi vállalkozásban üzemeltetett Autós Cárda. A jó tulajdonosra jellemző fejlődési igény eredményeként uniós pályázati források felhasználásával bővítettük szálláshellyel a vendéglátóhelyet, így megépült az Autós Panzió 2007-ben.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül.
Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
A tágas udvaron játszótér, foci és tengó pálya áll az aktív pihenés szolgálatában. A túrázni vágyó vendégek részére kerékpárok állnak rendelkezésre. Mind az Autóscsárda, mind az Autós Panzió 2013, 2014 évben megkapta a Makó Város Önkormányzata által 2013-ban alapított
„BEST OF MAKÓ” turisztikai védjegyet.
A szobákban a vendégek kényelmét internet-hozzáférés, LCD TV, hűtőszekrény, klímaberendezés szolgálja. Az Autós Panzióban biztosítjuk a gyermekek igényeinek megfelelő eszközöket, felszerelést.

.